RÓLUNK

Ügynökségünk, a BPM Group Magyarországon szinte egyedülállóan full service szolgáltatást nyújt előadóművészek számára. A kizárólagos fellépésszervezés mellet cégünk profiljába tartozik a PR‐ kommunikáció,

marketing, personal branding, TV szpotok, kisfilmek, videóklipek tervezése és gyártása, koncertfelvételek készítése, social media felületek kezelése,

új dalok készítése a hangszereléstől a kiadásig. Komplex kampányok lebonyolítását kedveljük a legjobban, hisz megoldásaink egymásra épülnek.


Csapatunk tagjai több éves tapasztalattal rendelkeznek szakterületeiken, mindent kézben tartanak, így nincs más dolgod, mint a legjobb formádat hozni a színpadon és nagyokat álmodni, mi bármit megvalósítunk Neked.

Ügynökségünk az előadók menedzsmentje mellett műsorközvetítéssel is foglalkozik 2010 óta. Célunk, hogy a műsorok közvetítésével kiszolgáljuk a Megrendelők minden igényét a rendezvények kapcsán.


Menedzsment és műsoriroda cégünk széles körű kapcsolatrendszerrel rendelkezik magyar és külföldi előadók viszonylatában.

Rendszeresen dolgozunk nemzetközi művészekkel szorosabb együttműködésben is.

Az előadók szívesen dolgoznak velünk a profizmus, korrektség, pontos koordinálás és szervezés miatt.


Számos magyar és külföldi előadó exkluzív műsorszervezését a BPM Group bonyolítja.