RÓLUNK

Ügynökségünk, a BPM Agency, Magyarországon szinte egyedülállóan full service szolgáltatást nyújt előadóművészek számára. A kizárólagos fellépésszervezés mellet cégünk profiljába tartozik a PR-kommunikáció, marketing, personal branding, TV szpotok, kisfilmek, videóklipek tervezése és gyártása, koncertfelvételek készítése, social media felületek kezelése, új dalok készítése a hangszereléstől a kiadásig. Komplex kampányok lebonyolítását kedveljük a legjobban, hisz megoldásaink egymásra épülnek.Csapatunk tagjai több éves tapasztalattal rendelkeznek szakterületeiken, mindent kézben tartanak, így nincs más dolgod, mint a legjobb formádat hozni a színpadon és nagyokat álmodni, mi bármit megvalósítunk Neked.

Ügynökségünk az előadók menedzsmentje mellett műsorközvetítéssel is foglalkozik 2010 óta. Célunk, hogy a műsorok közvetítésével kiszolgáljuk a Megrendelők minden igényét a rendezvények kapcsán.

Menedzsment és műsoriroda cégünk széles körű kapcsolatrendszerrel rendelkezik magyar és külföldi előadók viszonylatában. Profi csapat bonyolítja az előadók fellépéseinek szervezését, megfelelő kreatív, informatikai és PR/kommunikációs háttérrel.

Az előadók szívesen dolgoznak velünk a profizmus, korrektség, pontos koordinálás és szervezés miatt. Számos magyar és külföldi előadó exkluzív műsorszervezését a BPM Agency bonyolítja.

Az alábbi céloknak való megfelelés nagyon fontos számunkra:

  • felelősségvállalás a lekötött produkciókért;
  • pontos szerződés, teljesítés, számlázás;
  • az előadókkal kialakított bizalmi kapcsolatunknak köszönhetően egyszerű, pontos és biztonságos szervezés;
  • pontosság, precizitás, kreativitás és gyorsaság;
  • fiatal csapat, akik folyamatosan elérhetők;
  • folyamatosan fejlődünk, hogy minél több igényt tudjunk kiszolgálni!